Και με var και χωρίς var, μια από τα ίδια..

Πρώτη αγωνιστική για τη superleague σήμερα και τα πράγματα δεν ξεκινήσανε καλά...
Και με var και χωρίς var, μια από τα ίδια..

Στο πρώτο ματς της ημέρας οι υπεύθυνοι που χειρίζονται το var, παρήγγειλαν σουβλάκια λες και είναι σε καφενείο και είπαν να χτυπήσουν κανα τυλιχτό, να περάσει και η ώρα βρε αδελφέ...Τόση σοβαρότητα δείξανε οι ιθύνοντες για τη δουλειά που είχαν να κάνουν σήμερα το απόγευμα και για την οποια ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ αδρά.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, ο Ολυμπιαικός δεν μπορούσε να καθαρίσει το ματς και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-0, στο 80ό λεπτό γίνεται καθαρή φάση πέναλτυ, ο διαιτητής συμβουλεύεται το var. Ζορίστηκε, ζορίστηκε αλλά δεν έβλεπε τίποτα. Μάλλον θα είχε τσίμπλες ο μικρός...

Μιλάμε για μαρς πέναλτυ, δε μιλάμε για αμφισβητούμενη φάση!

Το στείλανε το μήνυμα οι κύριοι.. Χλωμά τα πράγματα!!!

Να μεριμνήσει η superleague πέρα από τις οθόνες του var να στέλνει και ένα ζευγάρι γυαλιά στο διαιτητή γιατί μπορεί να έχουμε και τυφλούς ρέφερι και να μη βλέπουν  τα ΤΕΡΑΤΑ!

Η ξεφτίλα σας τελειωμό δεν έχει...

Το ότι στο video ακούγεται μέλος του Ολυμπιακού να λέει "ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΠΑΙΞΕ!!" δείχνει ποιο είναι το ελληνικό πρωκτάθλημα... Αν είναι δυνατόν δίπλα στο var να βρίσκεται υπάλληλος οποιασδήποτε ομάδας και να επηρεάζει το διαιτητή. Ντροπή! Σιχαθήκαμε!

Υ.Γ.Το απογέυμα τρώνε σουβλάκια, το βράδυ πέναλτυ!

Με τις υγείες σας/μας...

Να μην ξεχάσετε να μας στείλετε και το λογαριασμό της Νοva!

Διαβάστε ακόμη...