Το top 10 του PAOK TV Call Center

Είναι κάτι καινούριο για όλους. Λογικό είναι, λοιπόν, να υπάρχουν απορίες και προβληματισμοί.
Το top 10 του PAOK TV Call Center

Συγκεντρώσαμε τις δέκα πιο δημοφιλείς ερωτήσεις των χρηστών του PAOK TV και σας δίνουμε τις απαντήσεις προκειμένου να σας διευκολύνουμε ν' αλλάξουμε μαζί τους κανόνες του παιχνιδιού.

Δεν μπορώ να κάνω εγγραφή μέσω Smart TV;

Για την αποφυγή ασυμβατότητας ή δυσλειτουργίας λόγω των browser που χρησιμοποιούν οι Smart TV, η προτεινόμενη λύση είναι η εγγραφή / αγορά από υπολογιστή ή tablet ή smartphone. Στη συνέχεια έχοντας κάνει log out, μπαίνετε στη Smart TV σας από τη διεύθυνση https://tv.paokfc.gr/login.

Θα μπορέσω να δω τον αγώνα σε Smart TV;

Οι Smart TV – ειδικά προηγούμενης τεχνολογίας – λόγω χαμηλής δυναμικότητας του επεξεργαστή ή συμβατότητας του browser είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολία να φορτώσουν το βίντεο μετά το άνοιγμα της σελίδας tv.paokfc.gr.Μπορείτε να μπείτε στοevent του αγώνα από νωρίς και να το αφήσετε να φορτώσει ώστε να παρακολουθήσετε κανονικά. Η απλή εναλλακτική λύση είναι η σύνδεση υπολογιστή με την οθόνη της τηλεόρασης (μέσω HDMI ή VGA ανάλογα με τη συσκευή). Η λύση αυτή λειτουργεί κανονικά και για τηλεοράσεις που δεν είναι Smart TV.Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία development ειδικής Smart TV εφαρμογής προκειμένου η πλατφόρμα να λειτουργεί άψογα στο συγκεκριμένο περιβάλλον

Πως μπορώ να κάνω εγγραφή στο tv.paokfc.gr;

Ο λογαριασμός δημιουργείται κατά τη διαδικασία αγοράς του αγώνα. Στα στοιχεία που σας ζητούνται είναι το email και ένα password. όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής θα μπορείτε να μπείτε με τα στοιχεία που δώσατε.Η διαδικασία έχει ως εξής:

Μπαίνετε στο tv.paokfc.gr και πατάτε το κουμπί «WATCH NOW». Στην επόμενη οθόνη πατάτε την επιλογή "PAY PER VIEW". Επιλέγετε τρόπο πληρωμής είτε με τη χρήση PAYPAL είτε με τη χρήση κάρτας κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή με Τράπεζα.
Με τη χρήση PayPal, αν έχετε Account κάνετε απλά Login για να πληρώσετε. Αν δεν έχετε, κάνετε καινούργιο λογαριασμό και περνάτε όλα τα στοιχεία σας και στο τέλος πατάτε το κουμπί Agree and Pay .
Κάνοντας κλικ στο κουμπί Πληρωμή με Τράπεζα, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Ελέγχετε ότι αριστερά πάνω στη γραμμή διεύθυνσης εμφανίζεται Piraeus Bank S.A [GR] και η διεύθυνση URL αρχίζει με το paycenter.piraeusbank.gr
Επιλέγετε Κάρτες ή Master pass ( εφόσον έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία), συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και πατάτε το κουμπί ΠΛΗΡΩΜΗ


Έχω κατάστημα εστίασης με πολλές τηλεοράσεις.

Τι πρέπει να κάνω για να προβάλω τον αγώνα;Η κάθε οθόνη θα πρέπει να αντιστοιχεί σε ξεχωριστό λογαριασμό PAOK TV. Θα πρέπει δηλαδή να έχετε τόσους λογαριασμούς όσες είναι οι οθόνες σας.. Σε περίπτωση που είναι πάνω από 10 οι λογαριασμοί μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 2310954099 να σας καθοδηγήσουν για τον τρόπο που μπορείτε να εκτελέσετε μαζική κατάθεση σε τράπεζα.

Πως μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου στο PAOK TV;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:Α) με χρήση PaypalΒ) Με οποιαδήποτε πιστωτική , χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα που είναι Visa , Mastercard ή Maestro.Γ) Αγοράζοντας κουπόνι από τα καταστήματα PAOK Official Stores.

Έκανα εγγραφή, πλήρωσα, έλαβα επιβεβαίωση από την τράπεζα, αλλά δεν έχω λάβει επιβεβαίωση από το PAOK TV. Τι πρέπει να κάνω;

Στέλνετε email στο [email protected] συμπληρώνοντας το email από το οποίο έγινε η κράτηση, καθώς και το επιβεβαιωτικό email της τράπεζας ή τον Αριθμό Συναλλαγής για να το ελέγξουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ολοκλήρωσα την πληρωμή, αλλά δεν έχω λάβει κάποιον κωδικό...

Δεν σας αποστέλλεται κάποιος κωδικός, συνδέεστε απευθείας εδώ https://tv.paokfc.gr/login με το email και τον κωδικό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Προσπαθώ να συνδεθώ και μου βγάζει το μήνυμα: «Η σύνδεση απέτυχε – Υπάρχει κάποιο άλλο ενεργό session με αυτό το account».

Ο κάθε λογαριασμός στο PAOK TV είναι κλειδωμένος ώστε να μπορεί να είναι συνδεδεμένος μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά. Όταν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε αλλαγή συσκευής θα πρέπει να κάνετε log out πριν επιχειρήσετε να κάνετε log in στη νέα συσκευή.Αν ακολουθήσατε την παραπάνω διαδικασία και συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του PAOK TV στο 2310954055 ή να στείλετε ένα mail στο [email protected] δηλώνοντας το μήνυμα λάθους.Το πρόβλημα σας θα λυθεί άμεσα από τους τεχνικούς του PAOK TV και θα μπορείτε άμεσα να συνδεθείτε.

Είναι δυνατόν να πληρώσω με paysafe;

Όχι, αυτή τη στιγμή η πληρωμή με paysafe δεν είναι εφικτή στο PAOK TV.

Αν δεν προλάβω να παρακολουθήσω την αναμέτρηση ενώ έχω πληρώσει θα μπορώ να την δω αργότερα;

Ναι! Μετά τη λήξη και του post game, το σύνολο της μετάδοσης θα παραμείνει στον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ξανά όποτε εσείς επιθυμείτε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...