Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον AFC Ajax στη Johan Cruyff Arena για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μία σκληρή μάχη στο Άμστερνταμ και χρειάστηκαν πολλοί παράγοντες, θεμιτοί και όχι, για να λυγίσει και να μείνει εκτός συνέχειας του UEFA Champions League.

Το τελικό 3-2 αφήνει πικρία για το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα και μία αίσθηση περηφάνιας, αλλά και αισιοδοξίας για τη συνέχεια της σεζόν.Απόλυτος πρωταγωνιστής από την πλευρά του Δικεφάλου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Μπροστά σε ένα κοινό που γνωρίζει καλά ο Ολλανδός άσος ήταν απολαυστικός. Πέτυχε δύο γκολ και είχε μία εξαιρετική παρουσία σε όλο το παιχνίδι, ακόμα και όταν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του τελικού ο The Artist συγκέντρωσε το 69,76% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο The Goldkeeper κατέβασε ρολά στο Άμστερνταμ, νικήθηκε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, αλλά έπιασε ένα, ενώ μέτρησε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...