"Είμαστε έτοιμες για το Champions League"

Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση της καινούργιας φανέλας πραγματοποιήθηκε, ενόψει των αγώνων της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο Champions League, την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο υπερσύγχρονο
"Είμαστε έτοιμες για το Champions League"

αθλητικό κέντρο Multisport που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, το οποίο φιλοξένησε τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στην τελευταία τους προπόνηση, πριν την αναχώρηση τους για τις Βρυξέλλες.

Πρώτη τον λόγο πήρε η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, κα Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η οποία αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δ.Σ και προσωπικά του προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή.

Στην σύντομη τοποθέτηση της, ανέφερε ότι η Διοίκηση του ομίλου έχει επενδύσει στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο αποτελεί τον πολυνίκη του σωματείου, το στηρίζει απόλυτα και για την νέα αγωνιστική σεζόν, οι στόχοι είναι μία ευπρόσωπη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά η διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στην Ελλάδα.

Επίσης, η κα Μπεκιάρη μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές του, ανταποκρινόμενος στο κλίμα και στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Στο αμέσως επόμενο σύντομο διάστημα, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα...»

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μέγα χορηγό του ΠΑΟΚ, την εταιρία «Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε» και προσωπικά τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, για όλες τις διευκολύνσεις που παρέχει στο τμήμα, καθώς επίσης και τον αμφιτρύωνα «Multisport Indoor Club», στις μοντέρνες εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση.

Άμεσως μετά, ο επιθετικός της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γαϊτανίδης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου, δηλώνοντας μάλιστα και την πίστη του για πρόκριση.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ για την στήριξη στο τμήμα αλλά και τον Αντώνη Γαϊτανίδη για την παρουσία του.

Με την σειρά του, ο προπονητής της ομάδας μας, Σπύρος Φιλίππου, δήλωσε:

«Νιώθω πολύ ευχάριστα που βρίσκομαι εδώ. Οι συνθήκες εργασίας είναι άριστες. Πρέπει σε 15 μέρες το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα να είναι στην επόμενη φάση, ώστε να γεμίσει το γήπεδο της Τούμπας με μαγικές ποδοσφαιρικές βραδιές. Από όλο το τμήμα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Από την πλευρά των παικτριών, τον λόγο πήραν οι Γκιζέλα Μπετανκούρτ και Ελένη Κακαμπούκη.

Μπετανκούρτ: «Είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμες για το Champions League. Το γκρουπ είναι ανταγωνιστικό αλλά προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και διατηρήσαμε τον κορμό και γι' αυτό περιμένουμε καλά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε τον ΠΑΟΚ και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε οι φίλαθλοί να μας στηρίξουν κατά την διάρκεια της περιόδου».

Κακαμπούκη: «Λίγες μέρες έμειναν. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά. Θέλουμε η δουλειά μας να βγει στο γήπεδο, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Θανάση Κατσαρή και είμαστε έτοιμες για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...