Φιλική ισοπαλία παίζοντας με "10"

Στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με την Τσβόλε, αν και προηγήθηκε με δύο γκολ του Σφιντέρσκι ... Με "10" ο Δικέφαλος από το 71' λόγω αποβολής του Ενρίκε!
Φιλική ισοπαλία παίζοντας με "10"

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν μία ακόμα φιλική αναμέτρηση για να δοκιμάσουν και να δουν πράγματα στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην Τσβόλε στην Ολλανδία.

Η πρώτη τριάδα φιλικών αγώνων στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε για τον Δικέφαλο με ισοπαλία κόντρα στην Τσβόλε. Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με 2-0 είδε τους γηπεδούχους να βρίσκουν απαντήσεις και να αποφεύγουν την ήττα.Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακάτεψε και πάλι την... τράπουλα και παρέταξε μία διαφορετική 11άδα, με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Κρέσπο και Χατζηισαΐα στο κέντρο της άμυνας, Μιχάι δεξιά, Γιαννούλη αριστερά, τους Τσιγγάρα και Μίσιτς στον άξονα, τους Ζαμπά και Στοχ στα άκρα και επιθετικό δίδυμο με τους Σφιντέρσκι και Μπίσεσβαρ .

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και στα πρώτα 23 δευτερόλεπτα βρήκε το γκολ. Ο Μπίσεσβαρ έβαλε μία κόντρα, η μπάλα κατέληξε στον Σφιντέρσκι και αυτός αφφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 1-0.Οι Ολλανδοί επιχείρησαν να απαντήσουν αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ λειτούργησε σωστά, ενώ η ομάδα του Φερέιρα προσπάθησε να βγάλει ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου ήρθε στο 31′, όταν ο Ζαμπά έκλεψε και έδωσε στον Σφιντέρσκι για το 2-0.Η Τσβόλε πέντε λεπτά μετά μείωσε με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά της επίθεσής της και το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με διαφορετική 11άδα. Ο Δικέφαλος στα πρώτα λεπτά είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το σκορ, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ενρίκε και στο 82′ η Τσβόλε ισοφφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Βαρέλα λίγο πριν το φινάλε έκανε σωτήρια επέμβαση και κράτησε το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Τα πρώτα τρία φιλικά στην Ολλανδία ολοκληρώθηκαν για τον Δικέφαλο και είχαν χαρακτήρα δοκιμών και γνωριμίας του τεχνικού τιμ και των παικτών. Πλέον η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό στις 12 Ιουλίου κόντρα στην Κλουζ στη Ρουμανία και μετά την επιστροφή της στην Ολλανδία στις 18 του μήνα θα περάσει εκ νέου από κάποια αγωνιστικά τεστ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ζίβκοβιτς (46′ Πασχαλάκης ), Κρέσπο (46′ Βαρέλα ), Χατζηισαΐας (46′ Ίνγκασον ), Μιχάι (46′ Μάτος ), Γιαννούλης (46′ Ροντρίγκο ), Μίσιτς (46′ Κάτσε ), Τσιγγάρας (46′ Ντόουγκλας ), Στοχ (46′ Λημνιός ), Μπίσεσβαρ (36′ Λάμπρου , 62′ Ενρίκε ), Ζαμπά (46′ Πέλκας ), Σφιντέρσκι (31′ Γαϊτανίδης, 46′ Άκπομ ).

................................

Το pregame της αναμέτρησης...

19:15 Έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Κρέσπο, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ζαμπά, Τσιγγάρας, Μίσιτς, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Κάτσε, Ντόουγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας, Ακπομ, Μαρκόφσκι, Λάμπρου, Γαϊτανίδης, Δεληγιαννίδης.

18:25 Έχει ξεκινήσει προθέρμανση ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...