Πρόταση καταπέλτης από εισαγγελέα: Ένοχοι οι πέντε!

Την ενοχή και των πέντε κατηγορουμένων για τα τρία περιστατικά που διαδραματίστηκαν την 27η Απριλίου 2017, στο ένα εκ των οποίων επήλθε και ο θανάσιμος τραυματισμός του 24χρονου Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, πρότεινε σήμερα η εισαγγελέας.
Πρόταση καταπέλτης από εισαγγελέα: Ένοχοι οι πέντε!

Κατά την αγόρευσή της, η εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψιν την προδικασία, τα αποδεικτικά μέσα και την ακροαματική διαδικασία, τοποθέτησε χωροχρονικά τους πέντε κατηγορουμένους στα σημεία τέλεσης των συμβάντων, όπου έγιναν οι επιθέσεις εναντίον οπαδών της ασπρόμαυρης ομάδας.

Επικαλούμενη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το βιντεοληπτικό υλικό, την κατάθεση κυρίως του φίλου του άτυχου Κύπριου οπαδού και τις απολογίες των κατηγορουμένων εξέφρασε την πεποίθηση πως και οι πέντε κατηγορούμενοι είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με πρόθεση και κατά συναυτουργία, για απρόκλητη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για ληστεία από πρόθεση και κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με τις απολογίες των κατηγορουμένων. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής και των συνηγόρων υπεράσπισης, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...