Το καλοκαίρι του ΠΑΟΚ

Η... στέρηση φτάνει στο τέλος της. Πλέον ο τελικός Κυπέλλου που σήμανε το φινάλε της περασμένης μαγικής σεζόν είναι πιο μακριά απ' ότι η έναρξη της νέας περιπέτειας του ΠΑΟΚ.
Το καλοκαίρι του ΠΑΟΚ

To paokfc.gr συγκέντρωσε για εσάς τις σημαντικότερες ημερομηνίες του καλοκαιριού για την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο... μαραθώνιος λοιπόν ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Την επόμενη μέρα θα διεξαχθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν κάποιες προπονήσεις εντός συνόρων πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί και πάλι σε δύο στάδια.

Στο... εξοχικό part I

Για αλλη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ θα χτιστεί στην Ολλανδία. Η αποστολή ταξιδεύει για το Apeldoorn την 01.07 και θα παραμείνει εκεί ως τις 11.07. Εκεί ο Δικέφαλος θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στις 3, 6 και 9 του μήνα πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία, καθώς στις 12.07 θα δώσει φιλικό στην έδρα της Κλουζ, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του ρουμάνικου συλλόγου.

Εξοχικό part II

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα συνδυαστεί με προπονήσεις, πριν η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αναχωρήσει και πάλι για Ολλανδία, αλλά αυτή τη φορά για το Χορστ στις 18 Ιουλίου, όπου θα παραμείνει για άλλες 10 μέρες.

Ο προγραμματισμός για το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει φιλικά στις 20, 24 του μήνα, ενώ στις 27 θα δοθούν δύο, προκειμένου να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, από ένα γεμάτο 90λεπτο.

H κλήρωση του Champions League

Στις 22.07 ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. To πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δοθεί το διήμερο 6-7 Αυγούστου ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 13 του ίδιου μήνα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου θα είναι ο παλιός γνώριμος Άγιαξ καθώς και οι νικητές από τα ζευγάρια που θα περιλαμβάνουν τις Κοπεγχάγη, Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Αστάνα.

Plays Offs & Super League

Στις 05.08 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Offs της διοργάνωσης, με τα πρώτα παιχνίδια της συγκεκριμένης φάσης να διεξάγονται το διήμερο 20-21 Αυγούστου και τους επαναληπτικούς 27 και 28 του μήνα.

Η Super League θα κάνει σέντρα στις 24.08, χωρίς να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...