Top Videos: Season 2018-19 Finale

Η στήλη Top Videos του paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV από το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 και ετοίμασε για εσάς μία χορταστική και άκρως απολαυστική συλλογή.
Top Videos: Season 2018-19 Finale

Οι καιροί αλλάζουν. Το οπτικοακουστικό υλικό κυριαρχεί πλέον στο χώρο των ψηφιακών μέσων και τα New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια έχουν αφουγκραστεί τις ανάγκες του κοινού και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του PAOK TV.

Το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου έκανε τα πρώτα του βήματα στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, αλλά πλέον έχει ανεβάσει τον πήχη, δουλεύοντας στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων όλου του πλανήτη.

Οι καινοτομίες διαδέχονται η μία την άλλη. Το 2017 ήρθε η προσθήκη τουtv.paokfc.gr, μιας πλατφόρμας που έδωσε την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας στο εξωτερικό να παρακολουθούν τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Το 2018 ήταν η σειρά για την πρώτη μεγάλου μήκους παραγωγή. Το Final 2018, το ντοκιμαντέρ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Την σεζόν που φεύγει ήρθε η σειρά των βίντεο για τις παρουσιάσεις των μεταγραφών που προκάλεσαν αίσθηση και μάλιστα βραβεύτηκαν, ενώ παράλληλα συνεχίστηκε και η καθημερινή ενημέρωση από προπονήσεις και αγώνες και γενικότερα για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα. Η ζωντανή μετάδοση της γιορτής για την κατάκτηση της Super League Σουρωτή έγινε παγκόσμιο viral, ενώ τα clips από τα πάρτι για τις δύο κατακτήσεις των τίτλων μπήκαν στα αγαπημένα των θεατών.

Η στήλη Top Videos του paokfc.gr συγκέντρωσε τα κορυφαία του τελευταίου εξαμήνου. Καλή απόλαυση!

Δείτε τα καλύτερα videos  ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...