Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.
Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

Ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, με σοβαρές απουσίες, μετά από τη μεγάλη επιτυχία του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά το κίνητρο του πρώτου νταμπλ της ιστορίας αποδείχθηκε αρκετό.Η ομάδα, όπως απέδειξε από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν πεινασμένη και ήθελε να τα σαρώσει όλα.

Όπερ και εγένετο. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της και κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας.Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πέλκας . Ο αρχηγός του Δικεφάλου κάλυψε επάξια το κενό του Αντελίνο Βιεϊρίνια και με μία εξαιρετική και ηγετική εμφάνιση συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έρθει μία ακόμα κούπα στον Λευκό Πύργο.Πάθος, ένταση στο παιχνίδι, καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές και μία κομβική ασίστ.

Ο Πέλκας βγήκε μπροστά, τα έκανε όλα και στο φινάλε σήκωσε την κούπα μέσα στην Αθήνα.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του τελικού ο The Joker συγκέντρωσε το 45,91% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση ο Τσούπα Άκπομ. Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος του Δικεφάλου ήταν απολαυστικός, έδωσε αμέτρητες μονομαχίες και ανταποκρίθηκε πλήρως σε όσα του ζήτησε ο προπονητής του. Μάλιστα πήρε και τον τίτλο του MVP από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη...