When #TheJoker strikes

Ένα τέρμα που λίγο έλειψε να αποδειχθεί ιστορικό. Το πανέμορφο γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο AEL FC Arena αναδείχθηκε μέσα από τη δική σας ψήφο ως το  Best Goal Απριλίου.
When #TheJoker strikes

O Δικέφαλος ταξίδεψε στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και γνώριζε πως με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά όμως.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια . Η ομάδα δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα αλλά δεν λύγισε.

Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή της και ο Δημήτρης Πέλκας με ένα απίθανο μονοκόμματο σουτ μετά από απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας εκτέλεσε για το 0-1. Ο ΠΑΟΚ ήταν αγκαλιά με τον τίτλο.

Μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν με αρκετή δόση τύχης να ισοφαρίσουν έτσι. Εν τέλει το μόνο που έμεινε να θυμάται ο Δικέφαλος από το παιχνίδι ήταν το καταπληκτικό γκολ του Πέλκα .

Στη ψηφοφορία του Best Goal το κοινό ήταν οριακά διχασμένο και χρειάστηκε σκληρή μάχη για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Βλέπετε ο Λέο Μάτος είχε σκοράρει ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ στην αναμέτρηση Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τελικά ο Βραζιλιάνος αρκέστηκε στη δεύτερη θέση και ο #TheJoker με 46,67% έναντι 43,69% πήρε το βραβείο. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Εβγέν Σάκχοφ με την κεφαλιά του κόντρα στη Λαμία.

Θυμηθείτε το καταπληκτικό γκολ του Πέλκα μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...