ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019!

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, όπου και, επικρατώντας με 7-0, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2019!
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019!

Το ζητούμενο στην αναμέτρηση δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο αυτά που θα επακολουθούσαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και, πράγματι, η λήξη του αγώνα βρήκε αθλήτριες, τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ομάδας ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν το 14ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του τμήματος.

Ο φετινός τίτλος έχει τη δική του ιδιαίτερη αξία, αφού αυτός συμβάδισε με την ηλικιακή ανανέωση της ομάδας, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Με "στρατηγό" τον Πρόεδρό του Θανάση Κατσαρή, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και την πολύτιμη συμβολή των υπευθύνων του τμήματος, ο ΠΑΟΚ κατάκτησε για ακόμη μία χρόνια τον τίτλο του Πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS άνοιξε το σκορ από το 1ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, με την Ελένη Κακαμπούκη να γράφει το 1-0. Το 2-0 δεν άργησε να γίνει με τη Μαρία Μήτκου στο 14', ενώ η Ελένη Κακαμπούκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ, έκανε το 3-0. Η Αναστασία Σπυριδωνίδου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ποιότητά της, με συνοπτικές διαδικασίες, διαμόρφωσε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με το σκορ να διευρύνουν στο 55' η Αναστασία Σπυριδωνίδου, 5-0, και στο 58' η Γρηγορία Πούλιου, 6-0. Ο Δικέφαλος, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με την Κακαμπούκη, που έκανε το 7-0, σκορ, που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα... Η Ελένη Κακαμπούκη πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, αλλά και το... 100ό!

Ευχόμαστε περαστικά στην τερματοφύλακα Ανθή Παπακωνσταντίνου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αξίζει να αναφερθούμε και στη Θωμαή Βαρδαλή, η οποία αντικαταστάθηκε λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Απόδειξη της ποιότητας της φετινής ομάδας αποτελεί το γεγονός ότι έσπασε το ρεκόρ των 103 γκολ, τα οποία είχαν επιτευχθεί την αγωνιστική σεζόν 2001-2002 και, μάλιστα, τότε σε 24 αγώνες. Ο Δικέφαλος πέτυχε φέτος συνολικά 106 γκολ σε μόλις 20 αγώνες, σπάζοντας τα κοντέρ και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Το παρόν στην αναμέτρηση έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Β' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, το μέλος του Δ.Σ. Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης, η Έφορος του τμήματος Στίβου κ. Τάνια Κεραμυδά, καθώς και ο Έφορος του τμήματος Σκάκι κ. Σάββας Μάτσας. Μεταξύ άλλων, παρών ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, ο οποίος κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα 1976, Νέτο Γκουερίνο

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (Νάση 26'), Γεωργίου (Πατερνά 87'), Smiljkovic, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή (Πούλιου 43'), Betancourt, Μήτκου (Νεφρού 55'), Γκάτσου

........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος στο παιχνίδι της Τούμπας, με τη γυναικεία ομάδα να επικρατεί της Αγίας Παρασκευής με 7-0!

89ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 7-0 η Κακαμπούκη!

Κοντεύουμε στο 80' με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να σημειώσει κι άλλο γκολ ...

68ο λεπτό: Πατερνά στη θέση της Γεωργίου, η 4η αλλαγή για τον ΠΑΟΚ 

58ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 6-0 η Πούλιου, μετά από προσπάθεια της Μπετανκούρ

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Σπυριδωνίδου και 5-0. Προηγήθηκε εξαιρετική μπαλιά της Κακαμπούκη

54ο λεπτό: Νεφρού στη θέση της Μήτκου

48ο λεπτό: Σουτ της Στράντζαλη, απέκρουσε η τερματοφύλακας σε κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση 

12:11 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 4-0

44ο λεπτό: Μακρινό σουτ της Κακαμπούκη, βρήκε στο δοκάρι και άουτ η μπάλα!

43ο λεπτό: Πούλιου στη θέση της Βαρδαλή, αναγκαστική και αυτή η αλλαγή για την ομάδα μας!

39ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για την Μπετανκούρ

38ο λεπτό: Χαμένο τετ α τετ η Βαρδαλή

32o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Σπυριδωνίδου και 4-0

27ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τη Ζωή Νάση να παίρνει τη θέση της Παπακωνσταντίνου

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου και το παιχνίδι παίζεται όπως αναμενόταν στο μισό γήπεδο!

17ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-0 από κοντά η Κακαμπούκη, μετά από απόκρουση της τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε σουτ της Σπυριδωνίδου

15ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Μήτκου και 2-0

9ο λεπτό: Κεφαλιά της Στράντζαλη άουτ

7ο λεπτό: Σουτ της Μπετανκούρ από καλή θέση, άουτ. Κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού

1ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-0 η Κακαμπούκη με κεφαλιά μετά από γύριοσμα της Μπετακνούρ

11:07 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις φιλοξενούμενες στη σέντρα ...

Λίγος ο κόσμος στην Τούμπα, ανάμεσα στους θεατές και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ...  Στο γήπεδο οι ομάδες, σε λίγο η σέντρα

Διαβάστε ακόμη...