Ψηφίστε το nak Play of the Month Απριλίου

Δεν χρειάζεται απαραίτητα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα ή να βγει μία τελική πάσα για να σηκώσει στο πόδι ένα γήπεδο ολόκληρο.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Απριλίου

Είναι και εκείνες οι μικρές στιγμές μαγείας, που είναι ικανές να προξενήσουν θαυμασμό και δέος. ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr. Ποιο είναι το Play Of The Month Απριλίου;

Στην πρώτη υποψηφιότητα συναντούμε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μεταμφιεσμένο σε... Αλέξανδρο Πασχαλάκη . Ο Πορτογάλος στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία έκλεψε λίγη από τη δόξα του The Goldkeeper και με το πόδι έκανε μία απίθανη απόκρουση πάνω στη γραμμή για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Ένα ακόμα δείγμα της πληθωρικής παρουσίας του The Leader μέσα στη σεζόν κατά την διάρκεια της οποίας έκανε τα πάντα ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του μέσα και έξω από το γήπεδο.Για τον δεύτερο μονομάχο προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα. Στο γκολ που σημείωσε ο Εβγέν Σάκχοφ κόντρα στη Λαμία, οι Μπίσεσβαρ και Ολιβέιρα έκαναν δύο μαγικές πάσες.

Και μπορεί ο Ολλανδός να ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα στον Mr Cold Blood για να σκοράρει με το κεφάλι, αλλά ο Πορτογάλος του έδωσε μία απίθανη μπαλιά. Χωρίς να έχει οπτική επαφή και με το σώμα του σε αντίθετη φορά πέταξε τη μπάλα στον The Artist με ακρίβεια και θα διεκδικήσει το βραβείο του μήνα.Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Φερνάντο Βαρέλα . Αν περιμένατε να είναι κάποιο μαρκάρισμα ή τάκλιν κάνατε λάθος.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι κόντρα στον Λεβαδειακό ξεδίπλωσε τις επιθετικές του αρετές. Πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε μία επέλαση, έπαιξε το 1-2 με τον Σφιντέρσκι και έβγαλε τον Πέλκα σε πλεονεκτική θέση, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει σπουδαία επέμβαση και να γλιτώνει την ομάδα του από ένα πανέμορφο γκολ.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Απρίλιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...