Back to back MVP o Βιεϊρίνια

Ίσως ο απόλυτος πρωταγωνιστής του δεύτερου εξαμήνου της φετινής σεζόν για τον Δικέφαλο. Ηγετική παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με την υπογραφή του σε κομβικά σημεία σημαντικών αναμετρήσεων.
Back to back MVP o Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για δεύτερο συνεχόμενο μήνα αναδείχθηκε MVP.

Ήρθε στον Δικέφαλο για να πετύχει. Πριν δύο περίπου χρόνια άφησε την Γερμανία και επέστρεψε στην αγάπη του, τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε αφήσει στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα.

Τα αποτελέσματα τον έχουν δικαιώσει πλήρως. Ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, εντός γηπέδων, βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον θαυματουργό Πορτογάλο.

Ειδικά στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν ήταν αυτός που βγήκε μπροστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Τον Φεβρουάριο, τον μήνα των ντέρμπι πήρε τον τίτλο του MVP. Ένα μήνα μετά επανέλαβε την επιτυχία του, με μερικές μεγάλες εμφανίσεις. Δύο ασίστ και ένα γκολ... παράνοια στο Αγρίνιο, μαζί με πολλά άλλα highlights και αστείρευτο πάθος σε κάθε στιγμή που βρισκόταν στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην ψηφοφορία για τον  MVP του paokfc.gr και του PAOK FC Official App διέλυσε τον ανταγωνισμό και κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο με το ηγεμονικό 73,51%. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο... καλλιτέχνης Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στην τρίτη ο φορμαρισμένος Εβγέν Σάκχοφ .

Διαβάστε ακόμη...