Κάτι ανεπανάληπτο στην Τούμπα!

Η ρίψη πυροτεχνημάτων στη φιέστα κόντευε να ολοκληρωθεί, όταν ξαφνικά στον ουρανό της Τούμπας εμφανίστηκε αυτό που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ...
Κάτι ανεπανάληπτο στην Τούμπα!

Λίγοι το αντιλήφθηκαν εκείνη τη στιγμή, όμως ήταν ίσως το κερασάκι στην Τούμπα σε μια φιέστα που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν είτε από κοντά είτε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ένας συνδυασμός πυροτεχνημάτων σχημάτισε στον ουρανό τη λέξη ΠΑΟΚ!

Ήταν αναμφίβολα μια φιέστα που πάντρεψε με τον πιο αρμονικό τρόπο το χτες με το σήμερα της ιστορίας μας, μια φιέστα αντάξια του μεγάλου ΠΑΟΚ στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη! Μια φιέστα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη φιέστα που έκαναν οι συμπολίτες όταν κατέκτησαν τον πανελλήνιο τίτλο του 1946 (τουρνουά η τελική του φάση) και το Κύπελλο Ελλάδας σχεδόν μισό αιώνα πριν, καθότι τους ... αντιγράφουμε! 

Αυτή είναι η τελευταία μας αναφορά στην κυριακάτικη φιέστα, καθώς την Πέμπτη η ομάδα καλείται να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα και καλά θα ήταν να προσγειωθούμε όλοι μας στην πραγματικότητα! 

Διαβάστε ακόμη...