Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Η σκληροτράχηλη και μαχητική Λαμία έβαλε δύσκολα για περίπου 80 λεπτά στον Δικέφαλο, αλλά στο φινάλε γνώρισε ήττα με 3-0 και έφυγε με άδεια χέρια από την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός και να μην είχε την παραγωγή άλλων αγώνων, αλλά κατάφερε αρχικά να πάρει το προβάδισμα και στο τελευταίο 10λεπτο να μετατρέψει την αναμέτρηση σε περίπατο με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Μία ασίστ και ένα γκολ στο φινάλε του αγώνα από τον Ολλανδό, που γενικά είχε πολύ καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Μπίσεσβαρ συγκέντρωσε το 40,04% των προτιμήσεων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Δεύτερος ήρθε ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση. Κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου με συμβολή σε άμυνα και επίθεση και ένα εξαιρετικό γκολ με καρφωτή κεφαλιά για να κλειδώσει τη νίκη.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια , με ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...