Ψηφίστε το Play of the Month Μαρτίου

Τρεις μοναδικές στιγμές έμπνευσης θα μπουν στη μάχη για το βραβείο του Play of the Month Μαρτίου. ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr.
Ψηφίστε το Play of the Month Μαρτίου

Η πρώτη υποψηφιότητα έρχεται με μία ιδιαιτερότητα. Ο Χοσέ Μαουρίσιο ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει το 0-2. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας χάρισε και δύο στιγμές βραζιλιάνικης μαγείας. Ο #ThePlaymaker κατάφερε να κάνει στο ίδιο παιχνίδι και ποδιά και σομπρέρο. Δυστυχώς μας ήταν αδύνατον να διαλέξουμε ποια από τις δύο να βάλουμε υποψήφια, οπότε τις ενσωματώσαμε σε μία.

Στη μάχη μπαίνει και ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, παίζει απελευθερωμένα και φροντίζει πέρα από την ουσία που έχει στο γήπεδο να χαρίζει και θέαμα, παρά το γεγονός ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες ενέργειες. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια ο Mr Cold Blood έπαιξε το 1-2 με τον Βαρέλα με ένα απίθανο τακουνάκι.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει και ο νικητής του βραβείου για το Φεβρουάριο. O Τσούμπα Άκπομ πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδωσε την ασίστ στον Ενρίκε για το 0-2, ολοκληρώνοντας έτσι μία άψογη ομαδική προσπάθεια.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Μάρτιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

 

Διαβάστε ακόμη...