Best Goal με… απευθείας ανάθεση

Για πρώτη φορά από την καθιέρωση των μηνιαίων βραβείων που δίνει o ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές για τον MVP, το Best Goal και το Top Play κάθε μήνα, δεν χρειαστήκαμε τη βοήθειά σας για το τελικό αποτέλεσμα.
Best Goal με… απευθείας ανάθεση

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε μόνοι μας γιατί ο ανταγωνισμός ήταν αθέμιτος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κατακτά τον τίτλο του Best Goal Μαρτίου… άνευ αγώνος με το απίθανο τέρμα του κόντρα στον Παναιτωλικό.

 O Παναιτωλικός είχε στριμώξει τον Δικέφαλο. Σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα και είχε υψώσει ένα… αμυντικό τείχος γύρω από την περιοχή του κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία. Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε μπλοκαρισμένος. Είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά του έλειπε το γκολ.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 64′ όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά απίθανο. Κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεση από 38 μέτρα απόσταση. Ο Πορτογάλος έβαλε ίσως το γκολ της χρονιάς και έδωσε το έναυσμα για ένα ακόμα τρίποντο.Όπως κάθε μήνα έτσι και τον Μάρτιο έπρεπε να επιλεγεί το καλύτερο γκολ του, στον διαγωνισμό που διοργανώνουν το paokfc.gr, το PAOK FC Official App. Μόνο που αυτή τη φορά θεωρήσαμε την ψηφοφορία περιττή. Έτσι, ο The Leader παραλαμβάνει τον τίτλο με απευθείας ανάθεση και κάνει το back to back μετά τον Φεβρουάριο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο διάστημα. Από τον Γενάρη και μετά κάνει οργιαστικές εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο εξάμηνο δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα, αλλά πλέον μετράει έξι γκολ.

Θυμηθείτε το καταπληκτικό γκολ του Βιεϊρίνια μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...