ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ: Η Συνέντευξη Τύπου!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Συνέντευξη Τύπου ενόψει της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ», η οποία πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά ενόψει της 93ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.
ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ: Η Συνέντευξη Τύπου!

Κατά τη διάρκεια της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ» θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, από τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης –και όχι μόνο-, αλλά και από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, προκειμένου στη συνέχεια να προσφερθούν στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και, συγκεκριμένα, στα συσσίτια των Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας από σώμα εθελοντών, που έχει συγκροτήσει ο ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει από τις 09:00π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία.

Ξεκινώντας η Συνέντευξη Τύπου, τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από το 2012 ο ΠΑΟΚ, με προτροπή του Προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Αθανασίου Κατσαρή και η οποία, μετά τον ερχομό του κ. Ιβάν Σαββίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιγαντώθηκε, πήρε τη σημερινή της μορφή και, ειδικά, από την επέτειο των 90 χρόνων και μετά, οι τόνοι που συγκεντρώνονται αγγίζουν τους 90-100 ετησίως.

Ο κ. Ησαϊάδης αναφέρθηκε επίσης, στις εταιρείες που στηρίζουν την εκδήλωση, ευχαριστώντας τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και σαν εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ το κανάλι OPEN ως κεντρικό χορηγό επικοινωνίας, τους επίσημους υποστηρικτές: Αμοιρίδη – Σαββίδη Α.Ε. και προσωπικά τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, την εταιρεία Mateco και προσωπικά τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, την εταιρεία DK Consultants και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Καραβασίλη και τη σύζυγό του κα. Αννίτα Γουδή, η παρευρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, τα supermarkets MARKET IN καθώς και την εταιρεία Watt + Volt.

Κλείνοντας, ο κ. Ησαϊάδης ευχαρίστησε τους χορηγούς επικοινωνίας, τις εταιρείες, οι οποίες συνεργάστηκαν με προσφορά προϊόντων, καθώς και τα Γραφεία Τύπου και Μarketing του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και όλα τα στελέχη που συμμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη συγκέντρωση τροφίμων για την ομαδοποίηση και παράδοσή τους στις Μητροπόλεις.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Κυριάκος Κυριάκος, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Παϊσιάδης, οι οποίοι, ο καθένας με τη σειρά του, αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή του ΠΑΟΚ και κάλεσαν τον κόσμο του Δικεφάλου να συμμετάσχει.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των Μητροπόλεων, οι οποίοι, αφού μετέφεραν τις ευχές και την ευλογία των οικείων Μητροπόλεων, αναφέρθηκαν στο τεράστιο έργο που παράγει η εκκλησία, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο, ο οποίος έχει ανάγκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές των αθλημάτων του Συλλόγου μας και, συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, ο βολεϊμπολίστας κ. Ντίμα Φιλίποφ, η διεθνής ποδοσφαιρίστρια Θωμαή Βαρδαλή, η διεθνής μπασκετμπολίστρια Λολίτα Λύμουρα, η διεθνής χαντμπολίστρια Μαρία Χατζηπαρασίδου και η διεθνής βολεϊμπολίστρια Εύα Χαντάβα, οι οποίοι κάλεσαν από την πλευρά τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει δυναμικό «παρών» με τη συμμετοχή του.

Τους προπονητές του Συλλόγου εκπροσώπησαν ο προπονητής καλαθοσφαίρισης Νίκος Παπαδόπουλος και η νέα προπονήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και Ολυμπιονίκης κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Τη συγκέντρωση τροφίμων συνδράμει φέτος η Δ' Δημοτική Κοινότητα, η οποία από τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 συγκεντρώνει τρόφιμα στο Κέντρο Πολιτισμού της Τούμπας, προκειμένου την Κυριακή να τα προσφέρει στην εκδήλωση, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της κ. Κώστα Τσαπακίδη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απηύθηνε χαιρετισμό.

Κεντρικός χορηγός επικοινωνίας: OPEN BEYOND

Υποστηρικτές εκδήλωσης:
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.
MATECO
DK MARKETING CONSULTANTS
MARKET IN
WATT+VOLT

Χορηγοί Επικοινωνίας:
PAOK TV
ARENA
FORZA
INPAOK.COM
LIBERO
METROMEDIA - ΜΕTROSPORT, METROPOLIS, METROSPORT.GR
PAOK24.COM
PAOKDAY.GR
PAOKVOICE.COM

Συνεργαζόμενες εταιρείες:

AGRINO ΡΥΖΙΑ
CLUB ΠΑΟΚ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ
CONDITO ΣΑΛΑΤΕΣ-ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ
EURIMAC
JOHNSON FITNESS STORE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΑ
MATECO ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
MENARINI HELLAS ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ODYSSEUS ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
WATT+VOLT ENΕΡΓΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΡΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΚΑΚΗΣ Εισαγωγικη ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ - ΚΑΛΑΣ Α.Ε. ΑΛΑΤΙ - ΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΘΕΡΜΗΣ
ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΦΟΙ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΑΦΟΙ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧ. ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΨΩΜΑΚΙΑ - ΠΙΤΕΣ
ΛΟΥΞ - ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ ΙΩΑΚΕΙΩΜ ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΑΡΜΑΡΑΣ Ε.Π.Ε. ΠΑΤΑΤΕΣ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΦΡΟΥΤΑ
ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΕΥΡΑ
ΜΥΡΤΩ ΕΠΕ ΟΣΠΡΙΑ - ΤΡΟΦΙΜΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ - ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΛΒΑΔΕΣ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ
ΠΟΥΛΙΤΣΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Διαβάστε ακόμη...