Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Τέσσερις δυνατές μάχες για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, ισάριθμες νίκες κι αποφασιστικά βήματα στην πορεία του προς την κατάκτηση των στόχων του.
Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Ο Μάρτιος ανήκει στο παρελθόν και το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 "Για όλα" αναζητούν τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο λόγος όπως πάντα σε εσάς...

Ο Δικέφαλος κέρδισε τον Ατρόμητο στην Τούμπα και πέρασε από τις έδρες του Παναθηναϊκού, του Παναιτωλικού και της Ξάνθης, χωρίς βαθμολογικές απώλειες και συνεχίζει ακάθεκτος την φετινή του πορεία στη Super League Σουρωτή, μετρώντας 23 νίκες σε 26 αγώνες. Ήρθε η ώρα να βρούμε τον MVP αυτής της σειράς των αγώνων.

Πρώτος διεκδικητής ο Εβγέν Σάκχοφ. O Ουκρανός μέσος διανύει περίοδο φόρμας από το ξεκίνημα του 2019 και δικαιώνει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Καταφέρνει να συνδυάσει άψογα την ηρεμία και το καθαρό μυαλό με την ένταση και το πάθος διατηρώντας ισορροπία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.Με συμβολή σε όλες τις γραμμές και αυξημένες αρμοδιότητες μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο , ο Σάκχοφ είναι κομβικός στην πορεία του Δικεφάλου στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στα παιχνίδια του Μαρτίου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Ξάνθη, όπου και αναδείχθηκε Fans' Man of the Match.

Συνεχίζουμε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο The Artist έπαιξε στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις του μήνα, καθώς έλειψε από τα Πηγάδια λόγω τιμωρίας, αλλά πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ βοηθώντας και αυτός με τη δεδομένη ποιότητά του. Ένας από τους κορυφαίους τεχνικά παίκτες του πρωταθλήματος, έχει ανταποκριθεί στα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια της ομάδας προσφέροντας σε πολλούς τομείς.

Τέλος, από τη μάχη του τίτλου δεν θα μπορούσε να λείπει ο The Leader. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε με συγκεκριμένους στόχους στον ΠΑΟΚ και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.Ο Μάρτιος ήταν ένας άκρως αντιπροσωπευτικός μήνας σχετικά με την προσφορά του αρχηγού στην ομάδα. Ασίστ στο ΟΑΚΑ, ασίστ στην Τούμπα με τον Ατρόμητο, ένα παρανοϊκό γκολ στο Αγρίνιο, αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά και ως δεξί εξτρέμ, με ατελείωτα τρεξίματα και μάτια που... γυαλίζουν. Ο Πορτογάλος είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας και την οδηγεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο.

Ψηφίστε τον  MVP Μαρτίου

Διαβάστε ακόμη...