Το...καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, επικράτησε στη Νέα Μεσημβρία της αντίστοιχης της ΑΕΛ με 3-0...
Το...καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο!

 Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ άνοιξε στο 17' η Ελένη Κακαμπούκη, η οποία με απευθείας εκτέλση φάουλ έγραψε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 24', η Μαρία Μήτκου, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τις «ασπρόμαυρος», ενώ η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 39' διαμόρφωσε το 3-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στο τελικό 3-0.

Ο Δικέφαλος σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε σε κέφια όλα του τα «όπλα» και συνδύασε τη νίκη με όμορφο θέαμα.

Δίπλα στην πρώτη ομάδα, βρέθηκαν και τα κορίτσια της Ακαδημίας, προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα στο να πετύχει ακόμη μία νίκη στο δρόμο προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Νάση, Χατζηγιαννίδου (46' Καραπέτσα),Smiljkovic, Γκάτσου, Γεωργίου (46' Πατερνά), Μήτκου (82' Νεφρού), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Σπυριδωνίδου, Betancourt, Πούλιου (77' Δοϊρανλή).

 .......................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς.

Τέλος αγώνα

80ο λεπτό: Πάντα στο 3-0 η αναμέτρηση

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Τέλος ημιχρόνου

39ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 3-0 με την Σπυριδωνίδου

24ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-0 , σκόρερ η Μήτκου

17ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ με σκόρερ την Κακαμπούκη

Ξεκίνησε το ματς

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νάση, Χατζηγιαννίδου,Smiljkovic, Γκάτσου, Γεωργίου, Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Σπυριδωνίδου, Betancourt, Πούλιου.

Διαβάστε ακόμη...