Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Η πρώτη διακοπή για παιχνίδια εθνικών ομάδων μέσα στο 2019 είναι γεγονός.
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Οι διεθνείς του Δικεφάλου ετοιμάζονται να φορέσουν τις φανέλες των χωρών τους και το paokfc.gr σας παρουσιάζει τις κλήσεις και το πρόγραμμά τους.

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του UEFA Euro 2020 και δίνει τα πρώτα της παιχνίδι κόντρα στο Λιχτενστάιν (23.03, 20:45) στο Βαντούζ και κόντρα στην Βοσνία (26.03, 20:45) στη Ζένιτσα. Ο Άγγελος Αναστασίαδης θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη , όπως και τον Ευθύμη Κουλούρη.

Η Εθνική Ελπίδων θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στη Σλοβακία στη Ζίλινα (22.03) και κόντρα στο Μαυροβούνιο στη Ριζούπολη (26.03). Ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε τον Δημήτρη Λημνιό , αλλά και τον Μάριο Σιαμπάνη από πλευράς ΠΑΟΚ.

Η Εθνική Νέων μπαίνει στη μάχη της Elite Round του 18ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, που διεξάγεται στην Αγγλία. Αρχικά αντιμετωπίζει τους Δανούς στις 20.03 (16:30), στη συνέχεια τους οικοδεσπότες του προκριματικού τουρνουά Άγγλους στις 23.03 (14:00) και κλείνει τις υποχρεώσεις της με τους Τσέχους στις 26.03 (14:00).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διαθέτει επτά παίκτες του Δικεφάλου. Πρόκειται για τους Λευτέρη Λύρατζη, Μάριο Τσαούση, Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, Απόστολο Διαμαντή, Γιάννη Μιχαηλίδη, Θεοχάρη Τσιγγάρα, Αντώνη Γαϊτανίδη, οι οποίοι φόρεσαν τα γαλανόλευκα και στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο.

Στην Elite Round για μία θέση στην τελική φάση του Euro U17 μπαίνει και η Εθνική Παίδων, έχοντας και αυτή επτά παίκτες του Δικεφάλου. Με τους Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, Αβεντίς Αβεντισιάν, Παναγιώτη Παναγιώτου, Θωμά Καραμπέρη, Ιωάννη Καράκουτη, Χρήστο Τζόλη και Βασίλη Γρόσδη στην αποστολή, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (25.03), την Ουκρανία (28.03) και το Κόσοβο (31.03) στην Ελβετία.

Προκριματικά Euro 2020 και για την Ισλανδία που θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες των τελευταίων ετών και να δώσει το παρόν σε μία ακόμα σημαντική διοργάνωση. Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι στην αποστολή για τα παιχνίδι κόντρα σε Ανδόρα (22.03) και Γαλλία (25.03) εκτός έδρας.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει το Πράσινο Ακρωτήρι για πρόκριση στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019. Με τον Φερνάντο Βαρέλα στην αποστολή το Κάπο Βέρντε ταξιδεύει στο Λεσότο και θέλει τη νίκη ελπίζοντας ότι η Ουγκάντα δεν θα ηττηθεί από την Τανζανία ώστε να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια.

Τέλος η Εθνική Πολωνίας U21 ρίχνεται στη μάχη της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και δίνει τους πρώτους δύο αγώνες της για τη φάση των ομίλων κόντρα σε Αγγλία (21.03) εκτός έδρας και Σερβία (26.03) εντός έδρας. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του.

Διαβάστε ακόμη...