Το σλάλομ του Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Εβγέν Σάκχοφ, που έσπασε την κυριαρχία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στα βραβεία nak Play of the Month, και με το... μαγικό του κόντρα στον Ολυμπιακό κατέκτησε τον τίτλο για τον Φεβρουάριο.
Το σλάλομ του Άκπομ

Το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο ΠΑΟΚ έστησε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι στην Τούμπα και οι Ερυθρόλευκοι αρκέστηκαν στο να παρακολουθούν τους γηπεδούχους προσπαθώντας απλά να τους σταματήσουν, πράγμα καθόλου εύκολο.

Ένας από τους... ασταμάτητους ήταν και ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και σέρβιρε ένα ακόμα στο 3-1 επί του Ολυμπιακού. Μία άλλη ενέργεια όμως ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση.

Ο AK47 έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο φορ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και να προσφέρει σε όλες τις γραμμές. Για να ανταποκριθεί σε όλα αυτά χρησιμοποιεί την εξαιρετική τεχνική που διαθέτει.

Στο παιχνίδι της Τούμπας στο δεύτερο μέρος κάποια στιγμή πήρε την μπάλα στο μισό του γηπέδου της ομάδας και αποφάσισε αμέσως να τρέξει την αντεπίθεση. Αμέσως δύο αντίπαλοι έπεσαν πάνω του, αλλά αυτός δεν έδειξε να ταράζεται ιδιαίτερα. Με μία απίθανη ντρίπλα τους «άδειασε» και συνέχισε την επέλασή του.

Η ενέργεια αυτή επιβραβεύτηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App και αναδείχθηκε nak Play of the Month για τον Φεβρουάριο με ποσοστό 63,46%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το σόλο του Μάτος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και στην τρίτη το σομπρέρο του Μαουρίσιο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Θυμηθείτε το.. μαγικό του Άκπομ μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...