Επίσκεψη στο ΑΧΕΠΑ

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14.03) την ΩΡΛ κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στα πλαίσια της παράδοσης των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων, που αποτελούν δωρεά του PAOK Action και του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
Επίσκεψη στο ΑΧΕΠΑ

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Πασχαλάκης , Δημήτρης Πέλκας , Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Γιαννούλης μαζί με τον επικεφαλή του Ιατρικού Επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα βρέθηκαν στο ΑΧΕΠΑ και έδωσαν το παρόν στην τελετή παράδοσης του νέου εξοπλισμού που θα ενισχύσει σημαντικά το σπουδαίο έργο της κλινικής.

Τους ανθρώπους του Δικεφάλου υποδέχθηκαν ο Διευθυντής και καθηγητής, Δρ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, μαζί με όλα τα μέλη του Ιατρικού προσωπικού. Ακολούθησε μία ξενάγηση στους χώρους και τα εργαστήρια. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν τους ασθενείς της κλινικής και τους μοίρασαν διάφορα δώρα, αυτόγραφα και φυσικά χαμόγελα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ακοολογικό εργαστήριο στο οποίο είχαν την ευκαιρία να μάθουν πόσο... καλά ακούν.

Ο εξοπλισμός που προσέφερε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων, καθώς παρέχοει πολύ περισσότερες δυνατότητες στη διάγνωση και θεραπεία. Η Α' Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Ο φακός του paokfc.gr ήταν εκεί και έχει αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση εδώ.

Διαβάστε ακόμη...