Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ έκρυβε πολλές παγίδες. Καταρχάς ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει μέχρι τώρα στη σεζόν ότι είναι μία αξιόμαχη ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πέρα από το Τριφύλλι είχε να αντιμετωπίσει τόσο την κακή του παράδοση στο εν λόγω γήπεδο, όσο και την συσσωρευμένη κούραση από την υπερπροσπάθεια, μεσοβδόμαδα, κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.Όμως η ομάδα του Λουτσέσκου για άλλη μία φορά απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος, πήρε τα ηνία και το προβάδισμα με το ξεκίνημα και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο. Το 0-2 αδικεί τους φιλοξενούμενους που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ από την άλλη δίνουν μεγαλύτερη αξία στο έργο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη .

Ο The Goldkeeper δεν είχε πολύ δουλειά στην Αθήνα. Όταν χρειάστηκε όμως ήταν εκεί και σταμάτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού με κομβικές επεμβάσεις, όπως αυτή στο σουτ του Μακέντα στο φινάλε του πρώτου μέρους και στα δύο σουτ των Ινσούα και Μπουζούκη στην επανάληψη.Ο διεθνής τερματοφύλακας αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης με ποσοστό 30,98%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μαουρίσιο που άνοιξε το σκορ του αγώνα και ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λέο Ζαμπά που πέτυχε το έτερο γκολ, με την αυστηρή αποβολή του να μην μειώνει την προσφορά του στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...