Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Τρία πανέμορφα γκολ μπαίνουν στη μάχη για τον τίτλο του Best Goal Φεβρουαρίου. Ο λόγος περνάει σε εσάς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Πρώτος στη μάχη μπαίνει ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έβαλε τη σφραγίδα του και σημάδεψε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα υπέροχο γκολ. Ο AΚ47 πίεσε τον Σίσε, έκλεψε τη μπάλα και με άψογο νίκησε τον Σα για το τρίτο γκολ του Δικεφάλου στον θρίαμβο στο ντέρμπι κορυφής.

Υποψηφιότητα για πρώτη φορά για βραβείο του μήνα βάζει και ο Σέρζιο Ολιβέιρα . Ο Πορτογάλος στο ντεμπούτο του στη Super League Σoυρωτή βρήκε δίχτυα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στα πόδια του και με έναν κεραυνό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουάντερσον.

To repeat θα κυνηγήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , μετά την κατάκτηση του βραβείου τον Ιανουάριο. Ο αρχηγός το τελευταίο δίμηνο είναι απολαυστικός. Ηγετική παρουσία σε κάθε αναμέτρηση και αυξημένη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Ο The Leader είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα τον χρειάζεται και την οδηγεί στους στόχους της.

Στο ντέρμπι με τον Άρη πέτυχε μία… γκολάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Ελ Καντουρί του έστρωσε τη μπάλα και αυτός με ένα «μαγικό» σουτ νίκησε τον Κουέστα.

Δείτε τα τρία υποψήφια  Best Goal για τον Φεβρουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...