Επικοινωνιακό bulling, σε όλα τα επίπεδα...

Ο ΠΑΟΚ αντικειμενικά, έπρεπε ήδη να έχει "καθαρίσει τη μπουγάδα"!
Επικοινωνιακό bulling, σε όλα τα επίπεδα...

Έπρεπε να θεωρείται αχτύπητος και βέβαιος νταμπλούχος, με βάση το μέγεθος της επένδυσης που έχει γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά κυρίως με βάση την εικόνα του σαν ομάδα!

Αντ' αυτού όμως, υπόκειται σε ένα ατελείωτο, επικοινωνιακό bulling, σε όλα τα επίπεδα,το οποίο δείχνει ευτυχώς, αρκετά δυνατός να το ξεπεράσει, με την αγωνιστική του εικόνα, αυτό όμως δεν είναι πανάκεια!

Θα πάρουμε το πιο παλικαρίσιο ντάμπλ και θα τρέχουμε να εξομολογηθούμε σα να κάναμε το μεγαλύτερο αμάρτημα, έτσι πως πάει το πράγμα!

Η ποιότητα και το βάθος της ομάδας, είναι πολύ ανώτερα από, όλους τους άλλους. Παρόλα αυτά,όλοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν στα κόκκινα, για να υπερκαλύψουν δύο τεράστια κενά! Δυο κενά πολύ σημαντικά!

Και εντάξει να δεχτώ, ότι το να προστατευτεί η ομάδα, απέναντι σε όλες τις κοπριές της ΚΕΔ και της παράγκας, δεν είναι εύκολο!

Υπάρχει ανοιχτός πόλεμος,με τη σαπίλα, με τη διαπλοκή! Είναι λογικό να κερδηθούν μάχες, αλλά και να χαθούν...

Αυτό όμως που για μένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι το ότι ο ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλοι μας, είμαστε έρμαια αυτού του επικοινωνιακού bulling!

Οι σχολιαστές των αγώνων, ειρωνεύονται, χλευάζουν, διαβάλουν, παίκτες προπονητές και χαίρουν ασυλίας, σε μια Τούμπα,που σε αυτό το κομμάτι της, θυμίζει παιδική χαρά! Δημιουργούν ανενόχλητοι κλίμα, κατά παραγγελία!

Ξεσκίζουν τον ΠΑΟΚ τα ΜΜΕ, τα social media σε τέτοιο βαθμό που, είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο, ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αλλά και απλοί οπαδοί, να αναγκάζονται, από τη συνείδηση τους, να υποκαθιστούν, ανεπαρκώς εννοείται, το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα,αργά η γρήγορα να στοχοποιούνται και να μετρούν απώλειες!

Μόλις δε κάποιος τολμήσει να πει την αλήθεια, που δεν τιμά κανέναν μας, θίγοντας αυτό το θέμα, δίνεται ως βορά στους σχολιαστές του εικοσάευρου που κατακλύζουν σάιτ και ραδιόφωνα, εκλαμβάνοντας τις σπασμωδικές αυτές κινήσεις, ως μομφή προς το πρόσωπο τους, άρα και ως κίνδυνο της θέσης τους! Δε γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η λύση, αλλά ακόμη και να γνώριζα δεν είμαι ο αρμόδιος για να την υποδείξω!

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα, μια και δε χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη εξυπνάδα κάποιος για να το καταλάβει, είναι ότι αυτό το χάλι πρέπει να τελειώσει το συντομότερο! Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κλείσει αυτό το κενό, οργανώνοντας ένα γραφείο τύπου, αντάξιο του μεγέθους του ΠΑΟΚ! Αλλιώς είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να έχουμε απώλειες!

Η χτεσινή (27/2) βραδιά παρά την μεγαλειώδη πρόκριση, πρέπει να μας γίνει μάθημα!

Διαβάστε ακόμη...