9-0 η ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ακόμη μία μεγάλη νίκη πέτυχαν οι "ισόβιες" Πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS, επικρατώντας αυτή τη φορά των Ελπίδων Καρδίτσας με 9-0.
9-0 η ΠΑΟΚΑΡΑ!

Οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν ιδιαίτερα "ορεξάτες" στην αναμέτρηση, με το σκορ να ανοίγει από το 5ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης η Gizela Betancourt με 1-0. Στο 7ο λεπτό του αγώνα η Θωμαή Βαρδαλή έγραψε το 2-0, με την Ελένη Κακαμπούκη να "καπνίζει" τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Η Gizela Betancourt σημείωσε το 4-0, με την Αναστασία Σπυριδωνίδου να την ακολουθεί για το 5-0. Το χατ τρικ της Betancourt ήταν γεγονός για την Gizela Betancourt, όταν έγραψε το 6-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναστασία Γκάτσου στο 59ο λεπτό έγραψε το 7-0 για τις "ασπρόμαυρες", ενώ η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 78' το 8-0. Το τελικό 9-0 έκανε η Gizela Betancourt στο 89'.

Ο Δικέφαλος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την ποιότητά του, συνδυάζοντας για ακόμη μία φορά νίκη και ωραίο θέαμα, ενώ πέτυχε τη 13η νίκη του στην πορεία του για τον τίτλο.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Νάση, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (76' Καλέση), Smiljkovic, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βetancourt, Βαρδαλή, Καραπέτσα (68' Δοϊρανλή), Γκάτσου.

Διαβάστε ακόμη...