Χρόνια Πολλά Λευτέρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 19, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.
Χρόνια Πολλά Λευτέρη

Ο Λευτέρης Λύρατζης , ήρθε από την Καβάλα το 2012 όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αφήσει τον Κεραυνό Κρηνίδων.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε με την ίδια προσήλωση και συνέπεια ως δεξί μπακ, ως δεξί και αριστερό χαφ. Χειρίζεται τη μπάλα εξίσου καλά και με τα δύο πόδια, σκοράρει, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός μαθητής.

Εκ των αρχηγών της Κ14, της πρωταθλήτριας Κ15, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και φυσικά της πρωταθλήτριας Κ20 και της φετινής Κ19, διεθνής, διακριθείς σε όλα τα διεθνή τουρνουά που έχει ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ και μέλος της Α Ομάδας του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν.

Πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Δικέφαλο τον Δεκέμβριο του 2018 στην αναμέτρηση κόντρα στον Αήττητο Σπάτων για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ φέτος μετράει συνολικά τέσσερις συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...