Έδειξαν... το δρόμο!

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε την Πανσερραϊκή, της οποίας και επικράτησε με 0-3.
Έδειξαν... το δρόμο!

Οι Πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με στόχο να συνδυάσουν θέαμα με νίκη και η πρώτη ευκαιρία δεν άργησε να έρθει, με τη Miljana Smiljkovic στο 23' να βρίσκει δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, στο 24', η Θωμαή Βαρδαλή «κάπνισε» τα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Η Μαρία Μήτκου στο 31' με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2, σκορ με το οποίο οι «ασπρόμαυρες» πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη στο 59' βρήκε το δοκάρι, για να έρθει η Μαρία Μήτκου στο 61' να κάνει το 0-3 για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, παίκτριες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ανδρών, ευχόμενες και τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ διατηρεί το απόλυτο των νικών, ευρισκόμενος από την αρχή του πρωταθλήματος στο θρόνο του.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (58' Νάση), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (58' Καραπέτσα), Μήτκου, Κακαμπούκη (82' Καλέση), Στράντζαλη, Γεωργίου, Betancourt, Σπυριδωνίδου, Smiljkovic, Βαρδαλή

Διαβάστε ακόμη...