Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 20, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.
Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε

Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουάριου του 1999 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2012 οι scouter της Άρσεναλ εντυπωσιάστηκαν από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και πολύ γρήγορα κατάφεραν να τον εντάξουν στα Τμήματα Υποδομής τους στην Ελλάδα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ολλανδία για χάρη της Τσβόλε. Συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την σεζόν 2017-18 επέστρεψε στον Δικέφαλο, εντάχθηκε στην Κ20 και σχεδόν άμεσα πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες στην πορεία της Κ20 προς την κατάκτηση του τίτλου της Super League Σουρωτή, έχοντας σε 26 συμμετοχές, έξι γκολ και οκτώ ασίστ.

Τον Μάρτιο του 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Νέων κόντρα στην Ιταλία και στην Τσεχία, σε παιχνίδια της φάσης της Elite Round του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της Α ομάδας του Δικεφάλου, στο ρόστερ της οποίας ανήκει πλέον, ενώ αγωνίζεται και στην Κ19, όντας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Τον Δεκέμβριο του 2018 έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ σε επίσημο αγώνα, περνώντας σαν αλλαγή στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αήττητο Σπάτων στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...