Βάλε την υπογραφή σου στην Ιστορία!

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους φιλάθλους του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (10.02) κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Βάλε την υπογραφή σου στην Ιστορία!

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ,

Την Κυριακή δίνουμε μαζί άλλον έναν αγώνα στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο, στην ώθηση του ΠΑΟΚ, στην υποστήριξη με φωνή και πάθος. Αγνοούμε οποιοδήποτε παλιό ή νέο τέχνασμα πρόκλησης από τους αντιπάλους και συνεχίζουμε την πορεία πρωταθλητισμού, την πορεία ψύχραιμης διαχείρισης των συναισθημάτων μας, ψύχραιμης αντιμετώπισης όλων των καταστάσεων.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση, ενδεχόμενες προκλήσεις και να αποφύγει συμπεριφορές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας, από εκείνον ή τον διπλανό του. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων. Η προσπάθεια για τον τίτλο δεν τελειώνει την Κυριακή και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του στην ιστορία που γράφεται φέτος!

Την Κυριακή όλοι μαζί έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την ομάδα και τους παίκτες μας να δώσουν άλλη μια απάντηση εντός γηπέδου!

Διαβάστε ακόμη...