Έβρεχε... γκολ στη Ν. Μεσημβρία!

Την ομάδα του Εργοτέλη υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της Ν.Μεσημβρίας ο Δικέφαλος, "φιλοδωρώντας" τους φιλοξενούμενους με 14 τέρματα (!), παραμένοντας έτσι άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο σε 10 παιχνίδια!
Έβρεχε... γκολ στη Ν. Μεσημβρία!

To παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς στον αγωνιστικό χώρο έπαιζε μία ομάδα, και αυτή δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ, που κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του γηπέδου.

Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς από την Σπυριδωνίδου, καθώς στο 3' άνοιξε το σκορ. Το 2-0 ήρθε στο 15' και πάλι από την επιθετικό του Δικεφάλου, κλειδώνοντας από νωρίς το παιχνίδι.

Το 3-0 ήρθε από την Βαρδαλή 4' αργότερα, ενώ το καρέ σημείωσε η Χατζηγιαννίδου στο 23'. Το 5-0 πραγματοποιήθηκε από την Μπετανκούρτ στο 26', ενώ 16 λεπτά αργότερα το 6-0 έκανε και πάλι η Κολομβιανή επιθετικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε ανάλογα με το πρώτο, και σημείωσε το 7-0 ξανά με την Σπυριδωνίδου, που έκανε το χατ-τρικ! Το 8-0 ήρθε από την Στράντζαλη στο 62', με την Κακαμπούκη να κάνει το 9-0 στο 72'.

Εκτός από την Σπυριδωνίδου, χατ-τρικ έκανε και η Μπετανκούρτ, που έγραψε το 10-0 στο 80'. Ο ΠΑΟΚ, δεν σταμάτησε εκεί, και έβαλε άλλα 3 τέρματα, από τα πόδια των Δοϊρανλή και Μπετανκούρτ, που έβαλε το 4ο σημερινό γκολ της, ενώ το 12-0 ήρθε με αυτογκόλ. Η αναμέτρηση έληξε με 14-0 τελικό σκορ.

 

Διαβάστε ακόμη...