Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Τρεις μεγάλες νίκες, τρία πανέμορφα γκολ, τρεις διαφορετικοί σκόρερ. To paokfc.gr και τo PAOK FC Official App σας καλούν να επιλέξετε το ωραιότερο τέρμα του Ιανουαρίου.
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ήταν εξαιρετικά παραγωγικός και πέτυχε 18 τέρματα. Πολλά από αυτά ήταν πανέμορφα. Στην ψηφοφορία δυστυχώς χωράνε μόνο τρία, οπότε κάποια θα αδικηθούν, όπως το αριστούργημα του Μπίσεσβαρ και η γκολάρα του Βιεϊρίνια κόντρα στον Πανιώνιο.

Πρώτος διεκδικητής είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ. Ο νεοφερμένος μέσος του Δικεφάλου είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του έξω από την περιοχή και με ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο νίκησε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.

Επόμενος υποψήφιος ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχε ένα γκολ κλάσης. Ο Ζαμπά του σέρβιρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και αυτός χωρίς να διστάσει εκτέλεσε δυνατά, αλλά και τεχνικά τον αντίπαλο κίπερ, χωρίς να του αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Τελευταίος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Σε μία επανάληψη της γκολάρας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ο αρχηγός στην Τρίπολη ξεκλείδωσε την άμυνα του Αστέρα. Στο 65′ έστησε τη μπάλα, ζύγισε την απόσταση και άφησε άγαλμα τον Παπαδόπουλο, με το γκολ μάλιστα να έρχεται στο ίδιο χρονικό σημείο με εκείνο τον περασμένο Μάιο.

Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Ιανουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...