Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώτος τίτλος του 11888 MVP για το 2019 θα καταλήξει σε νέα χέρια. Διότι κανένας από τους υποψήφιους δεν έχει κερδίσει ακόμα την τιμητική αυτή διάκριση, ως ο καλύτερος παίκτης του μήνα.
Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

 Ο Ιανουάριος μπήκε... στραβά με την ανώδυνη ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δικέφαλος δεν κοίταξε ποτέ πίσω και νίκησε όλα τα υπόλοιπα. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App σε συνεργασία με το 11888 «Για όλα» σας καλούν να ψηφίσετε τον MVP του μήνα.Πρώτος υποψήφιος ο Λέο Ζαμπά . Ο Βραζιλιάνος διανύει τις καλύτερες μέρες του στον Δικέφαλο και δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του. Τον Γενάρη, ο Ζαμπά προσέθεσε τη σταθερότητα στα στοιχεία του παιχνιδιού του και το αποτέλεσμα ήταν ν' ανεβάσει τα νούμερά του. Έκλεισε τον προηγούμενο μήνα με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Επόμενος... μονομάχος ο Τσούμπα Άκπομ . Ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα ήταν η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιoβιτς και το πως θα καλυφθεί το κενό του. Ο Άγγλος φορ μπορεί να μην έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σέρβο, αλλά δεν άφησε να φανεί η απουσία του. Εκμεταλλεύτηκε τα δικά του στοιχεία, έδωσε άλλη ώθηση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και πρόσθεσε τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει και ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος παραδοσιακά από τα μέσα της σεζόν και μετά παρουσιάζεται εμφανώς ανεβασμένος. Έτσι και φέτος ο πρώτος μήνας του νέου έτους συνδυάστηκε από εξαιρετικές εμφανίσεις για το Mr Cold Blood. Συνεπής αμυντικά, με πάθος και ένταση στο παιχνίδι του και κομβικό στο δημιουργικό κομμάτι, έπαιξε σε πέντε παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Ψηφίστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...