«Άπαικτες», υπέταξαν και την Καρδίτσα εκτός!

Σε έναν αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ύστερα από δύο αναβολές λόω καιρικών συνθηκών, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας, των οποίων και επικράτησε με 0-5 τελικό σκορ.
«Άπαικτες», υπέταξαν και την Καρδίτσα εκτός!

Οι Πρωταθλήτριες, πιστοποιώντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα, άνοιξαν το σκορ, με τη Γκιζέλα Μπετανκούρ να γράφει το 0-1 στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης για να τη διαδεχθεί λίγα μόλις λεπτά αργότερα, στο 27' η Αναστασία Σπυριδωνίδου, η οποία διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι "ασπρόμαυρες" δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη γηπεδούχο ομάδα για αντίδραση και η Γκιζέλα Μπετανκούρ, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Η Φανή Δοϊρανλή πάτησε στα βήματα της Γκιζέλα, κάνοντας το 0-4 στο 75', με τη Θωμαή Βαρδαλή να την ακολουθεί για το 0-5 στο 81ο λεπτό του αγώνα, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Δικέφαλος, με το διπλό στην Καρδίτσα, έχει καταφέρει να περάσει από τις έδρες των πέντε ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο από μόνο του δε λέει τίποτα, αλλά όταν αυτό το πλεονέκτημα το υπερασπίζονται τα πολύπειρα κορίτσια του ΠΑΟΚ, σίγουρα αποτελεί έναν "άσσο στο μανίκι τους".

Οι παίκτριες του Δικεφάλου αφιέρωσαν τη νίκη στην τερματοφύλακα, Ανθή Παπακωνσταντίνου, η οποία λόγω του χαμού της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχεται στη Ν. Μεσημβρία τον Ατρόμητο Αθηνών στις 12:00 το μεσημέρι.

Η αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου: Νάση, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πατερνά (74' Καραπέτσα), Στράντζαλη, Πούλιου, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Betancourt (74' Γεωργίου), Μήτκου.

Διαβάστε ακόμη...