Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου που σκόρπισε με 4-0 τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας και συνέχισε το σερί του στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τσούμπα Άκπομ . Ο Άγγλος φορ, στην κορυφαία εμφάνισή του με τον Δικεφάλου μέχρι τώρα, πέτυχε δύο τέρματα και μοίρασε μία ασίστ όντας κομβικός.

Πέρα από τη συμμετοχή του στα γκολ της ομάδας, πίεσε, έτρεξε πολύ, δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα και ενώ συμμετείχε σημαντικά στο build up του Δικεφάλου.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του αγώνα ο Άκπομ συγκέντρωσε το ηγεμονικό 82,5% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος είχε δύο ασίστ και ένα γκολ, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...