Κοντσέρτο για πολυβόλα...

Σε έναν αγώνα, όπου σε καμία περίπτωση οι «ισόβιες» Πρωταθλήτριες δεν άφησαν σε καμία στιγμή τις αντιπάλους τους να νομίσουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα, ο Δικέφαλος επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 0-11.
Κοντσέρτο για πολυβόλα...

Τα κορίτσια του Δικεφάλου άνοιξαν για πρώτη φορά το σκορ στο 12' με γκολ της Ελένης Κακαμπούκη, την οποία ακολούθησε η Gizela Betancourt με δύο σερί γκολ στο 20' και στο 23', κάνοντας το 0-3. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ρούλα Πούλου, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψε το 0-4 για να κλείσει το ημίχρονο η Μαρία Μήτκου, η οποία έκανε το 0-5 για τον Δικέφαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Gizela Betancourt έκανε το 7-0 στο σκορ, με τη Ρούλα Πούλιου να την ακολουθεί και να σκοράρει στο 82', γράφοντας το 8-0. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, η Gizela Betancourt, σκοράροντας το 9-0, για να κλείσει το καρέ των προσωπικών της γκολ, ενώ η Αναστασία Σπυριδωνίδου, με ιδιαίτερη μαεστρία πέτυχε το 10-0 και το 11-0 στη λήξη του αγώνα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μήτκου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Γεωργίου, Betancourt, Σπυριδωνίδου, Πούλιου, Βαρδαλή

Στον αγωνίστηκαν επίσης, ύστερα από αλλαγές, η Δήμητρα Καραπέτσα, η Ειρήνη Νεφρού και η Νικολέτα Πίτσιου.

Διαβάστε ακόμη...