Ο Σάκχοφ σταμάτησε τον Πασχαλάκη

Μία μαγική μπαλιά, με τούνελ, τρία λεπτά αφού πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή. Αυτά χρειάστηκε να κάνει για να σπάσει την κυριαρχία τεσσάρων μηνών του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.
Ο Σάκχοφ σταμάτησε τον Πασχαλάκη

O Εβγέν Σάκχοφ είναι ο νικητής και του Play of the Month Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ βάδιζε προς τη συμπλήρωση μία ώρας. Ο Δικέφαλος ήταν καλός, πίεζε πολύ, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπάθησε να φέρει ενισχύσεις από τον πάγκο και πέτυχε... διάνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε στην αναμέτρηση τους Άκπομ και Σάκχοφ και τρία λεπτά αργότερα οι δυο τους συνδυάστηκαν για το 2-1. Ο Ουκρανός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με μία μαγική πάσα διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Άγγλο φορ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι μετά από τέσσερις κατακτήσεις του σχετικού βραβείου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παραδίδει τα σκήπτρα του και ο Σάκχοφ κατακτά τον τον τίτλο του Play of the Month Δεκεμβρίου μετά την δική σας ψήφο.

Θυμηθείτε την σπουδαία ασίστ του Σάκχοφ μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...