Ψηφίστε το nak Play of the Month Δεκεμβρίου

Μία ασίστ, μία απίθανη μπαλιά και ένα τάκλιν αυτοθυσίας θα διεκδικήσουν το βραβείο Play of the Month του Νοεμβρίου. ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Δεκεμβρίου

Οι ιδιαιτερότητες του διαγωνισμού του Δεκεμβρίου είναι δύο. Πρώτο και κύριο, δεν συμμετέχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . O νικητής των προηγούμενων τεσσάρων μηνών θα αρκεστεί σε ρόλο θεατή. Δεύτερον και οι τρεις ενέργειες προέρχονται από το ίδιο παιχνίδι, τη νίκη επί της ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Πρώτος θα διεκδικήσει τον τίτλο ο Χοσέ Κρέσπο . Ο Ισπανός αμυντικός αντέδρασε εξαιρετικά σε μία προσπάθεια αντεπίθεσης των Λαρισαίων και αφού έκανε ένα από τα καθιερωμένα του σπριντ, πραγματοποίησε σωτήριο τάκλιν.

Ακολουθεί ο Χοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου σήκωσε το κεφάλι και βρήκε με μία μπαλιά 40 μέτρων τον Πρίγιοβιτς , ο οποίος κοντρόλαρε άψογα και ανατράπηκε εντός περιοχής για το πέναλτι της ισοφάρισης.

Τέλος πολλές πιθανότητες για το βραβείο συγκεντρώνει ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος μπήκε αλλαγή στην αναμέτρηση παρέα με τον Τσούμπα Άκπομ και τρία λεπτά αργότερα έδωσε μία μαγική ασίστ κάτω από τα πόδια αμυντικού της ΑΕΛ στον Άγγλο και αυτός ολοκλήρωσε την ανατροπή.Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Δεκέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Περσισσότερα ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...