Top Videos: Τα δημοφιλέστερα του 2018

Τα New Media του Δικεφάλου, ακολουθώντας τα παγκόσμια trends, έχουν επενδύσει πολύ στο βίντεο και φροντίζουν συνεχώς να προσφέρουν οπτικοακουστικό υλικό στους φίλους του Δικεφάλου.
Top Videos: Τα δημοφιλέστερα του 2018

Το 2018 ήρθαν πολλές καινοτομίες στο PAOK TV. Το paokfc.gr και η στήλη Top Videos μάζεψαν τα δημοφιλέστερα βίντεο της χρονιάς. Ας τα θυμηθούμε...

Το βίντεο κυριαρχεί πλέον στα μέσα των ομάδων σε όλο τον πλανήτη. Οι σύλλογοι έχουν αποκτήσει ήδη δικές τους εταιρείες και παράγουν συνεχώς υλικό, ενώ κολοσσοί του χώρου, όπως η Netflix και η Amazon, επενδύουν μεγάλα ποσά στις ομάδες και κάνουν διάφορες παραγωγές, με στόχο την ψυχαγωγία του κοινού και με άλλα προϊόντα πέρα από το ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα των New Media έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο τομέα και προσπαθούν συνεχώς να αναβαθμίσουν το PAOK TV και τις υπηρεσίες του προς το κοινό του Δικεφάλου.

Το 2017 πρεμιέρα έκανε η νέα πλατφόρμα που έδωσε τη δυνατότητα στους κατοίκους του εξωτερικού να παρακολουθούν ζωντανά τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Το 2018 ήταν η ώρα για την πρώτη, μεγάλου μήκους, παραγωγή του επίσημου, διαδικτυακού καναλιού του ΠΑΟΚ.

Το Final 2018, το ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κέρδισε τους θεατές και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ενώ η ανταπόκριση του κοινού στις καινοτόμες παρουσιάσεις των μεταγραφών, στο mini movie της καλοκαιρινής, ευρωπαϊκής περιπέτειας, αλλά και πιο πρόσφατα στο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Δικεφάλου ήταν πρωτοφανής και τα βίντεο έγιναν viral.

Παράλληλα το PAOK TV φρόντισε πέρα από την ψυχαγωγία σας και για την ενημέρωσή σας με υλικό από την καθημερινότητα της ομάδας, ζωντανές μεταδόσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και παρασκήνια από τους αγώνες.

Η στήλη του paokfc.gr, Top Videos, συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του Δικεφάλου για το 2018 και σας παρουσιάζει μία απολαυστική συλλογή.

Δείτε τα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...