Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αήττητο Σπάτων στο Δημοτικό Στάδιο Στάδιο για την 3η αγωνιστική
Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018, δεν υποτίμησε τον αντίπαλό του, δεν επηρεάστηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο, πέτυχε έξι γκολ και σφράγισε την πρωτιά του ομίλου.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει το πρώτο του χατ τρικ με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς με τα τρία τέρματά του έφτασε τα 18 τη φετινή σεζόν και τα 35 μέσα στο 2018, επίδοση που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, μαζί με τον Λουίς Σουάρες, πίσω μόνο από Μέσι, Ρονάλντο, Σάλαχ και Λεβαντόφσκι.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Πρίγιοβιτς συγκέντρωσε το 45,6% των ψήφων του κοινού, με τον Νίκο Καρέλη, που πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με τον ΠΑΟΚ, να μένει στην δεύτερη θέση με 33,33%.

Διαβάστε ακόμη...