Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για την 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Ο Δικέφαλος κόντρα στην ΑΕΛ ήταν πολύ καλός. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είχε σωστή ανάπτυξη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά το τρίποντο ήρθε δύσκολα. Η Λάρισα παρατάχθηκε με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα, είχε την τύχη να προηγηθεί στην μοναδική της ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε και πάλι τον τρόπο.

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς και ένα γκολ του Άκπομ πήρε τη νίκη και αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία από τους διώκτες τους.O Άγγλος φορ μάλιστα ήταν η μία από τις δύο «χρυσές» αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού, καθώς μπήκε στο παιχνίδι στο 67′ μαζί με τον Σάκχοφ και στο 70′ βρήκε δίχτυα, μετά από ασίστ του Ουκρανού.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Άκπομ συγκέντρωσε το 36,85% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και στην τρίτη τον Αμρ Ουάρντα .

Διαβάστε ακόμη...