Σκορ και θέαμα... «Επτάρα» ο Δικέφαλος!

Γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι με την Προοδευτική προσφέρεται όχι μόνο για νίκη, αλλά και για σκορ και θέαμα, οι "ισόβιες" του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS στο ποδόσφαιρο γυναικών, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να προσφέρουν όμορφο απόγευμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας,
Σκορ και θέαμα... «Επτάρα» ο Δικέφαλος!

μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρατάχθηκε με τις Νάση, Γεωργίου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πούλιου, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Betancourt, Μήτκου και Γκάτσου, μπήκε με όρεξη και διάθεση για ένα ωραίο αγώνα με όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Πρώτη άνοιξε το σκορ για το Δικέφαλο η Θωμαή Βαρδαλή, η οποία στο 5ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης έγραψε το 1-0 για το Δικέφαλο, με την Gizela Betancourt να την ακολουθεί, κάνοντας το 2-0 στο 21ο λεπτό και το 3-0 στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το Δικέφαλο να έχει πετύχει 3 γκολ, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναστασία Σπυριδωνίδου, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 65ο λεπτό, έγραψε το 4-0 για τις "ασπρόμαυρες", ενώ 14' αργότερα, στο 79' η Ρούλα Πούλιου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, για να έρθουν άλλα δύο γκολ πάλι από τη Σπυριδωνίδου στο 90' και από την Πούλιου στο 91' για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0 και να λάβει τέλος η σεμνή τελετή.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το επίσημο ντεμπούτο της Ζωής Νάση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Ημίχρονο: 3-0

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ MORRIS: Νάση, Γεωργίου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πούλιου, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Βetancourt (63' Δοϊρανλή), Μήτκου, Γκάτσου (59' Καραπέτσα)

Διαβάστε ακόμη...