Ψηφίστε το nak Play of the Month Νοεμβρίου

Δύο ασίστ και μία απίθανη επέμβαση θα διεκδικήσουν το βραβείο Play of the Month του Νοεμβρίου. ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Νοεμβρίου

Η ψηφοφορία για το Play of the Month του μήνα έχει πλέον διπλό ενδιαφέρον. Πέρα του προφανούς, την ανάδειξης δηλαδή της κορυφαίας ενέργειας, πλέον όλοι αναρωτιούνται αν θα βρεθεί κάποιος να σταματήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έχει κερδίσει και τους τρεις προηγούμενους διαγωνισμούς της φετινής σεζόν και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα και για το τέταρτο συνεχόμενο βραβείο, με την απίθανη απόκρουση του στο σουτ του Λόφτους-Τσικ στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο. Μία επέμβαση που έκανε ακόμα και την ίδια την UEFA να υποκλιθεί στον κίπερ του ΠΑΟΚ.

Ο ανταγωνισμός αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Ο πρώτος που αμφισβητεί την κυριαρχία του Πασχαλάκη είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο Πορτογάλος στην αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα και χρειάστηκε περίπου 100 δευτερόλεπτα για να βγάλει μία σέντρα ακριβείας με αριστοτεχνικό άγγιγμα της μπάλας για το κεφάλι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ώστε να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης.

Ο έτερος μονομάχος είναι ο Φερνάντο Βαρέλα . Κι αν όλοι περίμεναν ότι ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα έμπαινε στην κουβέντα είτε με κάποια σωτήρια επέμβαση, είτε με κάποιο γκολ, αυτός φρόντισε να τους διαψεύσει όλους. Δύο ντρίπλες σε παίκτες του Ατρομήτου μέσα στην περιοχή και ασίστ στον Κρέσπο για το γκολ του Δικεφάλου στο Περιστέρι.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Νοέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...