Ένα όμορφο απόγευμα στο PAOK FC Official Store

Μία όμορφη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικη διάθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (06.12) στο PAOK FC Official Store, με τους Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Μαουρίσιο.
Ένα όμορφο απόγευμα στο PAOK FC Official Store

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου επισκέφθηκαν το κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους φίλους της ομάδας.

Αμέτρητα χαμόγελα, πολλές φωτογραφίες και αυτόγραφα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό, με φίλους της ομάδας κάθε ηλικίας να μην χάνουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Επίσημη προσκεκλημένοι της εκδήλωσης τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, τα οποία είχαν την δυνατότητα να ξεφύγουν λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα και να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με τους Βαρέλα και Μαουρίσιο , οι οποίοι ανέλαβαν και ρόλο... Άγιου Βασίλη και μοίρασαν πολλά δώρα ΠΑΟΚ, αλλά και τον συνεργάτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λάλα Land, που ετοίμασε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια.

Λίγα λόγια για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Υπάρχει ένα Χωριό που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο. Που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά, τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του, το ενδιαφέρον για την μόρφωση του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού. Που χαρίζει στα παιδιά το μητρικό χάδι και την αγάπη μιας Μητέρας SOS, που έχουν ανάγκη και που χρειάζονται περισσότερο απ' όλα.

Αυτή είναι η εικόνα, ο ρόλος και η αξία του Παιδικού Χωριού SOS.«Μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη τα παιδιά»

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την όμορφη εκδήλωση στο κατάσταση του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...