Ψηφίστε τον MVP Νοεμβρίου

Επτά βαθμούς στη Super League Σουρωτη, μία νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας και δύο άσχημα ευρωπαϊκά βράδια τον Νοέμβριο για τον Δικέφαλο.
Ψηφίστε τον MVP Νοεμβρίου

Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App σας καλούν να ψηφίσετε τον MVP του προηγούμενου μήνα.

Πρώτος υποψήφιος ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του. Απροσπέλαστος στο αμυντικό κομμάτι, με εξαιρετικές τοποθετήσεις, καίριες παρεμβάσεις, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και φυσικά συμμετοχή στο build up του παιχνιδιού από την άμυνα. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο μάλιστα, έκανε μία απίθανη ενέργεια και αφού ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς έδωσε ασίστ στον Κρέσπο.

Επόμενος διεκδικητής του βραβείου, ο κάτοχος του τίτλου, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας. Ο MVP Οκτωβρίου έχει αξιοσημείωτη συνέπεια στο παιχνίδι του την τρέχουσα σεζόν. Πολλά τρεξίματα, πάθος, επεμβάσεις και με συμμετοχή στην ανάπτυξη, ο Ισπανός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για back to back κατάκτηση του ατομικού τίτλου του πολυτιμότερου της ομάδας.

Last but not least, o Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός εξτρέμ δείχνει, παιχνίδι με το παιχνίδι, όλο και καλύτερος, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου . Όπλα του πέρα από την ταχύτητά του, την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και την τεχνική του κατάρτιση, η προσήλωση στο τακτικό πλάνο της ομάδας και η αντίδραση του στο transition, είτε επιθετικά είτε αμυντικά.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Νοεμβρίο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...