Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Λημνιός

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ασταμάτητος στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, στο οποίο οδηγεί την κούρσα, όντας η μόνη αήττητη ομάδα μετά από 11 αγωνιστικές. Τελευταίο του θύμα η Ξάνθη. Οι Ακρίτες ήρθαν με προσδοκίες στην Τούμπα, αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του Δικεφάλου και ηττήθηκαν με 2-0.

Ο Δικέφαλος «χτύπησε» με τον συνήθη ύποπτο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και 15 λεπτά ο Μαουρίσιο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, με τη βοήθεια και του Πέλκα κλείδωσε το τρίποντο.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός εξτρέμ ήταν παντού στο γήπεδο, έτρεξε ακατάπαυστα, βοήθησε σε όλες τις γραμμές και πάλεψε για 90 λεπτά.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Λημνιός συγκέντρωσε το 49,75% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Πρίγιοβιτς , οριακά πάνω από τον Μαουρίσιο , με τους δύο παίκτες να είναι κομβικοί με τα γκολ τους και την παρουσία τους γενικότερα στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...