Fans’ Man of the Match ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Βαρέλα

Το σερί του Δικεφάλου σταμάτησε στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος από τον Ατρόμητο, αλλά να δέχεται ένα γκολ σε μία από τις ελάχιστες τελικές των γηπεδούχων και να μένει στην ισοπαλία, στο ντέρμπι κορυφής της Super League.

Εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, ήταν συνεπής στο αμυντικό κομμάτι, αλλά τα βλέμματα όλων στράφηκαν επάνω για μία ενέργειά του στην επίθεση. Ο Βαρέλα βρέθηκε μετά από εκτέλεση φάουλ στα αριστερά της περιοχής του Ατρομήτου, απέφυγε εντυπωσιακά δύο παίκτες και έδωσε την ασίστ στον Κρέσπο για το γκολ του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App επιβράβευσαν τον Βαρέλα , χαρίζοντάς του τον ατομικό τίτλο με ποσοστό 34,6%.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο , ο σκόρερ του Δικεφάλου, που έδωσε πολλές μάχες σε όλες τις γραμμές και στην τρίτη ο Χοσέ Κάνιας .

Διαβάστε ακόμη...