Ψηφίστε το nak Play of the Month Οκτωβρίου

Μία ασίστ, μία απόκρουση πέναλτι και ο ορισμός της χρυσής αλλαγής θα διεκδικήσουν το βραβείο Play of the Month του Οκτωβρίου.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ και nak Shoes σας καλούν να επιλέξετε την αγαπημένη σας ενέργεια μέσω paokfc.gr.

Πρώτη υποψήφιο ενέργεια μία κομπίνα. Μία από τις πολλές που έχει δουλέψει ο Δικέφαλος και βγάζει αρκετά συχνά στο χορτάρι. Δημιουργός ο Δημήτρης Πέλκας . Ο άσος του Δικεφάλου από το σημείο του κόρνερ έβγαλε μία άψογη, συρτή, ασίστ στον Χοσέ Μαουρίσιο , ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση και άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Από τις υποψηφιότητες δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο νικητής του σχετικού βραβείου για τον Ιούλιο-Άυγουστο και τον Σεπτέμβριο, θέτει υποψηφιότητα για το 3/3. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποια επέμβαση σε κανονική ροή αγώνα. Ήταν μία στημένη φάση και μάλιστα η δυσκολότερη. Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Πασχαλάκης στάθηκε απέναντι από τον Γιουνές και απέκρουσε το πέναλτι του Τυνήσιου, με τα πόδια (!), και άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο επί του Άρη.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός εξτρέμ έκανε πράξη την φράση «χρυσή αλλαγή» . Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτός μετά από 24 περίπου δευτερόλεπτα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, νίκησε τον Διούδη και τελείωσε πρόωρα το παιχνίδι κάνοντας το 2-0.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Οκτώβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...