Διπλό με πατημένο γκάζι στο 2ο ημίχρονο!

Για την 3η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τα Τρίκαλα 2011 με 1-4, σε παιχνίδι που έγινε στον Πυργετό.
Διπλό με πατημένο γκάζι στο 2ο ημίχρονο!

Ξοδεύοντας ένα ημίχρονο, που έδωσε το δικαίωμα στις γηπεδούχες να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά και σε όποιον θεωρεί τον εαυτό του ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να γελάσει στο τέλος της ημέρας, ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε συγκεντρωμένος, άφησε το άγχος στα αποδυτήρια, ισοφάρισε γρήγορα με την σταθερή αξία, την Ελένη Κακαμπούκη, στο 55' και πλέον πήρε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αγώνα, για να έρθει 15' αργότερα, στο 70', η Gizela Betancourt, να κάνει το 1-2, προσθέτοντας λάτιν μαγεία στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ στο επίσημο ντεμπούτο της με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από εκεί και πέρα με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ήταν η σειρά της κυρίας με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, Θωμαής Βαρδαλή, να γράψει το 1-3 στο 75'. Το χορό των γκολ έκλεισε η Γεωργία Σακελλάρη, η οποία έγραψε το 1-4, βάζοντας το ''κερασάκι στην τούρτα'' και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τη νίκη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από Κοντά οι φίλοι του Δικεφάλου απ' την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πατερνά (80' Βοριά), Στράντζαλη (90' Σακελλάρη), Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Betancourt, Μίτκου, Νεφρού (46' Σπυριδωνίδου)

........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Σακελάρη με καρφωτή κεφαλιά

92ο λεπτό: Η Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, μπλόκαρε ο Παπακωνσταντίνου 

91ο λεπτό: Σακελάρη στη θέση της Στράντζαλη

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις

85ο λεπτό: Υπάρχει τραυματισμός της Παπακωνσταντίνου, μετά τις πρώτες βοήθειες συνεχίζει 

81ο λεπτό: Καλό σουτ της Μπετανκούρ, άουτ η μπάλα

79ο λεπτό: Βοργιά στη θέση της Πατερνά

77ο λεπτό: Κεφαλιά της Κακαμπούκη άουτ

71ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Βαρδαλή με ασύλληπτο σουτ στο "Γ", μετά από σέντρα της Μπετανκούρ!

67ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Μπετανκούρ και 1-2

60ό λεπτό: Ψηλοκρεμαστό σουτ της Γεωργίου άουτ

59ο λεπτό: Σέντρα της Μπετανκούρ δεν πρόλαβε η Σπυριδωνίδου

58ο λεπτό: Σουτ της Μπετανκούρ μπλόκαρε η Χαρακοπούλου

52ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Κακαμπούκη ισοφαρίζει μετά από μια περιπετειώδη φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ της Μπετανκούρ από τα δεξιά και σουτ της Μίτκου στο οριζόντιο δοκάρι!

50ό λεπτό: O ΠΑΟΚ μπήκε καλά στην επανάληψη και πιέζει για την ισοφάριση παίζοντας   

16:10 Ξεκίνησε η επανάληψη

1-0 προηγείται η ομάδα των Τρικάλων στο ημίχρονο με γκολ που σημείωσε η Kendall Ayers

15:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πατερνά, Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Betancourt, Μίτκου, Νεφρού

Η ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, κυρίως μέσω της σελίδας του ΑΣ στο facebook  

Διαβάστε ακόμη...